«گارسیا گونزالز»، «گیلوم کوخه» و «پیر پازلیر»، نام سه طراحی است که حباب خوراکی  حاوی آب آشامیدنی را ابداع کرده‌‌‏اند.این حباب که «اوهیو» نام گرفته، از «سدیم الژینیک» یا آلژینیک اسید و «لاکتات کلسیم» تهیه شده که هر دو مواد شیمیایی ارزانی هستند و پس‌‌‏از ترکیب شدن با آب به روشی خاص، جامد شده و همچون توپی آب را درون خود نگه می‌‌‏دارد.ابداع این محققان به‌‌‏سبب فوایدی که برای محیط زیست به‌‌‏همراه می‌‌‏آورد، توانسته جایزه‌‏ی «لکسوس» ۲۰۱۴ را از آن خود سازد.آمارهای «شورای هوای پاک» نشان می‌‌‏دهد، درحدود ۵۰ درصد از زباله‌‌‏های پلاستیکی مربوط به بطری‌‌‏های آب آشامیدنی است.سالانه بیش‌‌‏از ۲.۴ میلیون تن زباله‌ی پلاستیکی در جهان تولید می‌‌‏شود که جزب آن ها سال های زیادی زمان میبرد و بازیافت آن نیز هزینه‌‌‏ی بسیاری را بر اقتصاد کشورها تحمیل می‌‌‏کند.این محصول هنوز مراحل نخست تولید را طی می‌‌‏کند و برای تهیه و عرضه به‌‌‏صورت انبوه بررسی‌‌‏های بیشتری لازم است.