وی در این روش، با قراردادن سیب زمینی آبپز شده در میان دو الکترود از جنس روی و مس ، به تولید برق پرداخته است، در واقع پختن سیب زمینی در آب به منظور پایین آوردن مقاومت داخلی آن در برابر جریان الکترونها و بازدهی بیشتر است، این دانشجو توانسته با تولید ۲ ولت برق از ۳ عدد لیمو ترش با یک زنبیل سیب زمینی، یک لامپ ۶۰ واتی را به مدت یک شبانه روز روشن نگه دارد.
بررسیها نشان داده برق به دست آمده ازسیب زمینی آب پز، ۱۰ برابر بیشتر از سیب زمینی خام است، یک باتری سیب زمینی میتواند تا بیست ساعت برق تولید کند که با آن میتوان دستگاههای کم مصرف پزشکی و روشنایی را روشن کرد
تولید انرژی از ضایعات میوه وسبزیجات
امروزه جهان به سرعت در حال حرکت به سمت استفاده از انرژی های تجدیدپذیر است و در همین راستا بسیاری از کشورهای دنیا نیز، از زباله و پسماندها، انرژی الکتریکی استحصال نموده و از انرژهای تجدیدپذیراستفاده میکنند
این در حالیست که ضایعات میادین میوه و تره بار تهران، روزانه به حدود ۸۰ تن میرسد و با تولیدانرژی از این مواد دورریختنی میتوان به حفظ محیط زیست کمک کرد و از صرفه اقتصادی آن بهره بود.
روش تولید برق از ضایعات میوه
این پروژه با استفاده از فرایند هضم بی هوازی انجام می شود ، به این صورت که ضایعات میادین میوه و تره بار خرد می شوند و به مدت ۲۹ روز در مخازنی که هوا به آنها نمیرسد، باقی میمانند. پس از تجزیه ضایعات، بیوگاز تشکیل می شود که ۷۰درصد آن متان است. بیوگاز تولید شده، طی فرآیندهای پیچیده ای در بالون ها جمع آوری و سپس وارد ژنراتور بیوگاز سوز می شود. ژنراتور بیوگاز را میسوزاند و به انرژی الکتریکی تبدیل میکند، خروجی این سیستم به جزاستحصال انرژی الکتریکی، کمپوست نیز می باشد که قابلیت تبدیل به کود مایع را دارد
با گاز تولید شده به این روش، می توان برق تولید کرد. از ۲۰ تن ضایعات میوه و تره بار شهرداری تهران، حدود سه هزار و ۸۰۰ کیلو وات ساعت برق در روز تولید می شود که بدون شک مقرون به صرفه است.
با توجه به رواج تولید برق از ضایعات در اروپا و آمریکا ، امید است درآینده، ایران نیز در زمره کشورهای تولیدکننده برق و انرژی از ضایعات قرار گرفته و با استفاده بهینه از منابع موجود، گامی در حهت بهبود و تولید انرژی بردارد